Lees hier de verhalen uit de praktijk!

Verhalen uit de praktijk

ACHTERVOLGD DOOR JE EX

Na een ellendige jeugd van misbruik dacht Ellen de ware gevonden te hebben. Helaas bleek dit niet zo te zijn. En nu blijft deze man haar online achtervolgen.

Lees het verhaal van Ellen >>

IK VOEL ME NOOIT MEER VEILIG!

Amber is 23 jaar en heeft het gevoel nooit meer veilig over straat te kunnen. En ze is de hele dag in de weer op internet, op zoek naar filmpjes van haarzelf.

Lees het verhaal van Amber >>

EEN BEER VAN PAPA

Hoe vindingrijk plegers van huiselijk geweld kunnen zijn blijkt uit dit verhaal. Een onschuldig cadeau bleek achteraf te zorgen voor continue onveiligheid. In dit interview is de moeder van Milan, Nadia, aan het woord.

Lees het verhaal van Nadia >>

SPOOFING IN THE NAME OF

Vanuit safetyNed willen we spoofing onder de aandacht brengen. Ervaringsdeskundige Angela vertelt wat dit precies is en wat de gevaren ervan zijn.

Ervaringsdeskundige Angela vertelt >>

ALS JE MAN JE STALKT

Sherri Peak ontdekte dat haar echtgenoot opeens verscheen bij kruispunten en plaatsen waar ze naar toe ging. In de periode van stalking viel hij niet alleen haar lastig, maar ook vrienden en familie.

Lees het verhaal van Sherri >>

We gebruiken cookies om de website goed te laten werken. Ook maken we gebruik van scripts van derden waarmee mogelijk cookies worden geplaatst. Lees meer op deĀ privacypagina.