Actueel: Boeken, films, televisie

Terug

Dit moet je lezen! Thriller LINK, debuutroman van Suzanne van Tilburg

Thriller LINK, de hoogst intrigerende, op waargebeurde feiten gebaseerde debuutroman van Suzanne van Tilburg.

Sanne wordt verliefd op Sven, een knappe IT expert bij een grote gemeente. Maar als ze hem verlaat voor een topfunctie op de ambassade in Moskou blijkt hij twee gezichten te hebben. Het loopt volledig uit de hand. Er ontstaat een netwerk rondom Sanne waar zij digitaal door bedreigd wordt. Hoe gevaarlijk zijn social media? Is ze bestand tegen haar cyberstalkers die steeds verder lijken te gaan? Wat kan Sanne het beste doen: terugvechten of negeren?

Aan de hand van bizarre gebeurtenissen en verrassende confrontaties, neemt van Tilburg de lezer mee in de duistere kanten van social media. En laat zij zien hoe de persoonlijke dilemma’s om hiermee te dealen, juist kunnen leiden tot een stevige karakterontwikkeling en grotere zelfacceptatie.

Zelf zegt Van Tilburg daarover: ‘Het verhaal is grotendeels gebaseerd op waargebeurde feiten, maar alle namen en locaties zijn fictief. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik mezelf niet in een slachtofferrol wil plaatsen. En omdat ik graag wil dat mensen niet alleen geïnspireerd raken door mijn dilemma’s als ze met soortgelijke situaties te maken hebben, maar mijn boek ook gewoon graag willen lezen omdat het een spannend verhaal is!’

De auteur
Suzanne van Tilburg is moeder van twee kinderen en heeft ruim twintig jaar als diplomate gewerkt in landen zoals Oekraïne, Amerika en Rusland. Momenteel is ze werkzaam bij een grote financiële instelling. Netwerken en verbindingen staan centraal in haar carrière. LINK is haar debuutroman.

LINK wordt uitgegeven in eigen beheer en is te bestellen via de reguliere kanalen en de boekhandel. Het boek kost € 18,95 en het ISBN nummer luidt 9789492343291.

Via enkele grote kanalen is LINK inmiddels ook als e-book te bestellen (euro 8,95). De links treft u hieronder aan.

Bol: https://www.bol.com/nl/p/link/9200000131692355/?suggestionType=featured_product&suggestedFor=suzanne%20va&originalSearchContext=media_all&originalSection=main

KOBO: https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/link-17

Bruna: https://www.bruna.nl/boeken/link-9789492343291

Dit moet je lezen! Thriller LINK, debuutroman van Suzanne van Tilburg

We gebruiken cookies om de website goed te laten werken. Ook maken we gebruik van scripts van derden waarmee mogelijk cookies worden geplaatst. Lees meer op de privacypagina.