SafetyNed biedt slachtoffers en hulpverleners kennis en tools om veilig online te kunnen zijn. Dat doen we door het trainen van professionals en het geven van advies.

Trainingen voor professionals

SafetyNed biedt trainingen en workshops aan professionals waarin je leert waar je op moet letten bij cliënten die slachtoffer zijn van digitaal geweld, zoals digitale stalking, computervredebreuk en/of identiteitsdiefstal, en hoe je je cliënten kunt helpen digitaal geweld te voorkomen.

Wil je meer weten over ons trainingsaabod? Klik hier

Helpdesk en website

Naast trainingen biedt safetyNed ook advies. Op www.safetyned.org vind je veel informatie over digitale veiligheid en casuïstiek. Wil je eigen casuïstiek bespreken? Neem dan contact op met de helpdesk van safetyNed via ons contactformulier 

Ook slachtoffers van digitaal huiselijk geweld kunnen bij de helpdesk terecht voor advies.

Verbinding leggen

SafetyNed streeft ernaar zoveel mogelijk organisaties en mensen op het gebied van digitale veiligheid en privacy leren kennen en met elkaar te verbinden. Politie, Justitie, Veilig Thuis, journalisten, onderzoekers, juristen en techneuten: wij vormen met zijn allen een front om op te komen voor slachtoffers van huiselijk geweld en hun digitale privacy en veiligheid.

We gebruiken cookies om de website goed te laten werken. Ook maken we gebruik van scripts van derden waarmee mogelijk cookies worden geplaatst. Lees meer op de privacypagina.