Terug

safetyNed bestaat 5 jaar!

safetyNed bestaat 5 jaar!

SafetyNed biedt slachtoffers in afhankelijkheidsrelaties en hulpverleners kennis en tools om veilig online te kunnen zijn. Dat doen we inmiddels al 5 jaar door het trainen van professionals en het geven van advies.

Sinds 17 juni 2017 zet safetyNed zich in om awareness en kennis over digitale veiligheid te vergroten. En met succes! Jaarlijks behandelt safetyNed meer dan 100 casussen om cliënten digitaal veilig te maken en te houden.

Nieuwe medewerkers van Arosa, Blijfgroep, Moviera en Perspektief krijgen in hun inwerkprogramma de basistraining digitale veiligheid aangeboden en spelen de Serious Game. Ook diverse collega-organisaties in de vrouwenopvang en daar buiten – zoals Veilig Thuis – hebben hun medewerkers laten trainen door safetyNed. Telkens weer horen we terug hoe belangrijk het onderwerp is en hoe nodig het is om in de veiligheidsbeoordeling óók de digitale veiligheid mee te nemen!

safetyNed is er trots op om in coöperatie trainingen aan te bieden met bijvoorbeeld de Sociale Academie Utrecht (SAU), de Landelijke Vakgroep Aandachtsfunctionarissen Kindermishandeling (LVAK) en de beroepsvereniging voor professionals in sociaal werk (BPSW). Een accrediteringstraject is inmiddels ingezet!

Tevens zijn wij trots om een “trusted partner” te zijn van Facebook en ESET. Samen met hen proberen we up-to-date te blijven en altijd adequaat casuïstiek te kunnen behandelen.

Kortom, safetyNed blijft zich vernieuwen en inzetten voor digitale veiligheid! Nieuwsgierig geworden?
Neem eens een kijkje op de website (https://safetyned.org), bekijk de instructievideo’s en lees de blogs. Neem bij vragen contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen graag!

Robert Weinberg, Blijgroep
Serap Yildirim, Moviera
Gjalt Hofstra, Arosa & Perspektief

We gebruiken cookies om de website goed te laten werken. Ook maken we gebruik van scripts van derden waarmee mogelijk cookies worden geplaatst. Lees meer op de privacypagina.